Let op! Geld lenen kost geld

Qander & Visa

De Flex Visa Card wordt uitgegeven door Qander Consumer Finance B.V. – kortweg Qander. Qander en Visa werken al vele jaren samen om de beste creditcards in de markt te zetten.

Qander

We bieden al meer dan 20 jaar financiële producten en diensten, waardoor veel mensen denken dat we een bank zijn. Maar Qander is geen bank. We zijn een organisatie met ongeveer 150 medewerkers. We werken met korte lijnen - en met oog voor elkaar.

Onze creditcard is een financieel product met een kredietlimiet. Het is belangrijk dat u verstandig leent én dat alles keurig volgens alle regels verloopt. We staan dan ook ingeschreven bij de Autoriteit Financiële Markten, we hebben een vergunning van De Nederlandsche Bank en we werken volgens de gedragscode, richtlijnen en normen van de Vereniging van Financieringsondernemingen in Nederland.

Visa

U ziet het logo van Visa overal. In meer dan 200 landen en regio's wordt de Flex Visa Card op meer dan 38 miljoen plaatsen en door 2 miljoen geldautomaten geaccepteerd. Het doel is om u een veilig, snel en gebruiksvriendelijk alternatief aan te bieden om mee te betalen of om geld mee op te nemen.

Wilt u meer weten over Visa? Ga dan naar www.visa.nl.

Online aanvragen

U vraagt de Flex Visa Card rechtstreeks aan bij Qander Consumer Finance. Als u de Flex Visa Card aanvraagt, dan beoordeelt u of deze voldoet aan uw wensen en past bij uw financiële situatie. Dit heet execution-only.

Over Qander & Visa

Qander en Visa werken al vele jaren samen om de beste creditcards voor onze klanten te ontwikkelen.
U kunt dankzij het wereldwijde Visa netwerk op elk uur van de dag veilig met Visa betalen.

Hebt u vragen?

Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor u klaar. Neem contact op met Qander via telefoon, e-mail of post. Onze medewerkers helpen u graag. U kunt ook altijd kijken bij Vraag & antwoord.